blog lifestyle 3

In momentul in care am inceput sa dansez lumea mea a fost data peste cap. M-am intors in punctul ZERO si parca viata mea s-a derulat in viteza inapoi.

Am invatat sa merg din nou, dar de data asta in pasi de dans, am deprins echilibrul in corp si in viata, am reusit sa ma invart si m-am lasat condusa de altcineva.

Am cunoscut emotiile, fericirea sincera, zambetul meu si al celorlalti, placerea de a primi si de a darui un dans, o melodie, o seara, frustrarea de a nu-mi iesi un pas din prima, ambitia de a ajunge pe scena si de a invata din ce in ce mai multe.

Am intalnit mii de oameni, am dansat cu cateva sute dintre ei si ca un copil sincer am acceptat fara sa etichetez pentru ca in dans suntem indivizi unici cu un repertoriu de emotii si experiente personale.

Am iesit in lumea larga si am mers in cluburi si la festivaluri si am trait nopti albe de dans in aer liber, nopti de neuitat.

Si am comunicat in limbajul trupului si al gesturilor si am vazut ca oamenii ma inteleg iar eu ii inteleg pe ei. Usor usor am descoperit cuvinte si fraze si am reusit sa spun povesti in dans.

M-am redescoperit si intr-un final am inteles ca dansul este cea mai sincera expresie a personalitatii mele!

Ana-Maria Stoica