blog lifestyle 2

Bucuresti noaptea – centrul vechi, cluburi de lux sau underground, studentie, lifestyle, petreceri tematice, terase, festivaluri si concerte. Dincolo de asta, am descoperit ca mai exista o lume ce respira in aglomeratia orasului ascunzandu-se parca de ochii lumii.

In momentul in care am pasit pentru prima oara intr-un club latino am privit fascinata toata noaptea ringul de dans ce isi schimba decorul la fiecare melodie: oamenii se apropiau si comunicau intr-un limbaj secret al lor, intr-o succesiune de pasi si miscari ce din exterior pareau coregrafiate, zambete si expresii, energii feminine si masculine si o atmosfera incredibila. Ritmurile erau diverse si ofereau contexte de stari, trecandu-ma printr-un repertoriu de emotii: m-am bucurat, m-am intristat, am fost uimita, provocata, curioasa si linistita.

A fost dragoste la prima vedere. M-am indragostit de acea magie de pe ringul de dans si am stiut ca voi ramane acolo mereu. Am invatat atunci sa apreciez si sa respect oamenii si dansul, sa inteleg dinstractia dintr-o alta perspectiva. Fusesem pana atunci un spectator si deodata am devenit actorul principal pe scena. Urma sa nu mai merg in cluburile “normale” aproape deloc si sa ma pierd de fiecare data in marea mea pasiune: dansul.

Va invit sa cunoasteti si sa intelegeti aceasta lume plina de oameni frumosi, muzica pentru suflet si dansuri de neuitat.

Ana-Maria Stoica